תכנית לימודים דו-חוגית בכימיה ובמדעי המחשב

עודכן: 29.09.2016

(שעות לימוד: 158 ש"ס, שעות לשיקלול: 154 ש"ס) *

קורסים, שעות ודרישות קדם:

יועץ התכנית

פרופ' חיים דימנט מביה"ס לכימיה.

תכנית לימודים זו מורכבת מ-

1. קורסים בכימיה בהיקף 90 ש"ס, לשיקלול: 86 ש"ס (מתוכן 5 ש"ס קורסי בחירה).
  2. קורסים במדעי המחשב בהיקף 68 ש"ס (מתוכן 3 ש"ס קורסי בחירה).

מעבר לתכנית דו-חוגית בכימיה ובמדעי המחשב

תלמיד בבית הספר לכימיה, שנתוני הקבלה שלו גבוהים מהסף שייקבע על ידי בית הספר, יוכל באישור ועדת ההוראה, ללמוד בסמסטר א' את הקורסים "מבוא מתמטי לפיזיקאים 1" ו"חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי 1 ב'" במקום "חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי 1ג'" ו"אלגברה לינארית 1ב'".

סטודנט שנה א' בכימיה שהישגיו בקורסים של סמסטר א' יהיו גבוהים, יהיה רשאי להגיש בקשה ללמוד את הקורס "מתמטיקה בדידה" ו"מבוא מורחב למדעי המחשב" בסמסטר ב'. הבקשות יטופלו באופן מתואם על ידי ועדת ההוראה של שני בתי הספר.

המעבר לתכנית דו-חוגית יאושר בתום שנה א' על ידי ועדת ההוראה של בית הספר למדעי המחשב, למי ששמר על רמת הישגים גבוהה והשיג ציון סביר ב"מתמטיקה בדידה" (תלמידים שיורשו ללמוד את הקורס יוכלו לקבל היתר מוועדת הוראה לדחות את לימודי הקורס "תכנות", שאינו קורס נדרש בתכנית הדו-חוגית עם מדעי המחשב).

רשימת הקורסים, השעות ודרישות הקדם >

* על שעות אלה יש להוסיף 6 ש"ס במסגרת "כלים שלובים".