תכנית לימודים דו-חוגית בכימיה ובחוג נוסף מפקולטה אחרת

עודכן: 04.09.2016

(שעות לימוד: 87 ש"ס, שעות לשיקלול: 84 ש"ס בכימיה בלבד) *

קורסים, שעות ודרישות קדם:

מטרת הלימודים ומבנה הלימודים

תכנית לימודים זו, מורכבת מלימודים בשני חוגים בהיקף דומה. בהתאם לכך העיתוי והסדר של לימודי הכימיה בתכנית הינו גמיש משל לימודי הכימיה בתכנית החד-חוגית, מה שמקל על ההתקדמות בלימודי החוג השני. יחד עם זאת, מחויב התלמיד בקורסים בסיסיים המהווים דרישות קדם לקורסים מתקדמים יותר ולכן סדר לימוד הקורסים ייעשה באמצעות ייעוץ אישי ויהיה כפוף לאישור ועדות ההוראה המתאימות.

תכנית הלימודים בחוג לכימיה היא בהיקף של 87 ש"ס מתוכן 83 ש"ס הן קורסי חובה והשאר קורסי בחירה לתואר בוגר של בית הספר לכימיה המוצעים לתכנית זו.

תלמיד אשר יסיים לימודיו בתכנית הדו-חוגית יוכל להמשיך לימודיו לתואר "מוסמך אוניברסיטה" בתחומים שונים במדעים מדויקים לאחר לימודי השלמה מתאימים. ועדת ההוראה תקבע את מכסת לימודי ההשלמה בהתאם לתחום ההתמחות.

תלמידים יהיו רשאים, באישור ועדת ההוראה, ללמוד קורסי חובה במתמטיקה וקורסי בחירה בפיזיקה, בתכנות, בהסתברות וסטטיסטיקה במסגרת החוג השני, אם החוג השני מציע קורסים אלה בתכנית הלימודים שלו ברמה ובהיקף תואמים.

רשימת הקורסים, השעות ודרישות הקדם >

* הוספת קורסים במסגרת "כלים שלובים", תלויה בחוג הנוסף. פרטים ראה באתר "כלים שלובים".