חדש: תעודת סטודנט/ית, כרטיס אשראי בינלאומי וחברות במועדון עם מגוון הטבות בכרטיס אחד

כרטיס אשראי זה, מוצע לסטודנטים ולכלל הסגלים באוניברסיטה, במטרה לייצר מגוון רחב של הטבות בתחומים שונים לטובת חברי הקהילה האוניברסיטאית

19 מרץ 2014
תעודת סטודנט/ית, כרטיס אשראי בינלאומי וחברות במועדון עם מגוון הטבות בכרטיס אחד

מועדון צרכנות חדש של אוניברסיטת תל-אביב, מועדון TAU, הושק בימים אלו, לצד השקת תעודת סטודנט/ית חדשה של אוניברסיטת תל-אביב. תעודה זו, שהיא תוצאת מאמץ משותף של אוניברסיטת תל-אביב ושל אגודת הסטודנטים, נועדה למנף את הכוח הצרכני של הסטודנטים ובוגרי האוניברסיטה ולחבר את כלל החברים לקהילה אוניברסיטאית גדולה ומאוחדת - סטודנטים, בוגרים, אנשי סגל אקדמי ומנהלי וגמלאים.

תעודת הסטודנט/ית, תשמש גם ככרטיס חבר במועדון החדש של אוניברסיטת תל-אביב - מועדון TAU, וגם ככרטיס אשראי בינלאומי. כרטיס אשראי זה, מוצע גם לכלל הסגלים באוניברסיטה במטרה לייצר מגוון רחב של הטבות בתחומים שונים שכולם יופנו לטובת חברי הקהילה האוניברסיטאית. הטבות יוצעו הן בתחומי הקמפוס, והן בשלל בתי עסק ברחבי הארץ, כמו גם הטבות בתחומי פנאי, רווחה, ביטוח, נדל"ן, תיירות ועוד.

בימים הקרובים יופצו ברחבי הקמפוס עמדות רישום להזמנת תעודת הסטודנט/ית החדשה. כמו כן ישלח מידע המפרט את שלל ההטבות של החברות במועדון, כולל אתר אינטרנט ייעודי בו יוכל ציבור האוניברסיטה להתעדכן בשלל התכנים והמבצעים שמציעה החברות במועדון TAU. כאמור תעודת הסטודנט/ית החדשה משמשת גם ככרטיס אשראי, ומי שיבחר שלא להשתמש בהטבות הנלוות לכרטיס, יוכל להנפיק תעודה "רגילה" שאינה כרוכה בכרטיס אשראי.