פרופ׳ יבגני לנדא נבחר על ידי אירגון SEG לשאת ברחבי אירופה ורוסיה את סידרת הרצאות היוקרתית של האירגון בשנת 2015

ברכות לפרופ' לנדא מהחוג למדעי כדור הארץ

איגוד ה-SEG  מזמין מדי שנה מרצה נבחר לשאת הרצאה על נושא שנמצא בחזית המחקר בתחום.

פרופ׳ לנדא ירצה השנה ב-23 מוסדות מחקר ואוניברסיטאות ב-11 מדינות ברחבי אירופה. הרצאתו של פרופ׳ לנדא ״בעיות ואתגרים בהדמאה סייסמית״ עוסקת בין היתר באפשרות להחיל עקרונות הלקוחים ממכניקת הקוונטים, ובמיוחד את מושג סכום המסלול של פיינמן, על בעיות בקנה מידה גדול. מוצגות בה מספר אפשרויות לשימוש בגלי הדיפרקציה הסייסמיים לצורך הדמאה של גופים גיאולוגיים קטנים שקשה מאד לזהותם בשיטות ההדמאה הקונבנציונליות.

לפרטים נוספים >

לפרסום באתר SEG >