טקס הענקת מלגות הצטיינות של בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר, לשנה"ל תשפ"ד

הטקס התקיים ב 17 ביוני 2024

ביום שני בתאריך 17.6.2024 התקיים טקס הענקת מלגות הצטיינות של בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ על שם פורטר, לשנה"ל תשפ"ד. השנה האירוע נערך בצל מלחמת חרבות ברזל וההחלטה לקיים אותו על אף מצב המלחמה המתמשך מעידה על החוסן של החברה הישראלית והחשיבות שאנו מקנים לטיפוח ההון האנושי והמצוינות האקדמית.

ההזמנה לטקס >

היה זה מפגש חגיגי של הסגל האקדמי בביה"ס, רכזות התלמידים.ות ,הזוכים והזוכות במלגות, חבריהם לספסל הלימודים  וכן בני משפחות התורמים , חלקם באו וחלקם נכחו באמצעות צפייה מרחוק, באמצעות תוכנת ה-Zoom.

השנה הוענקו 23 מלגות הצטיינות לתלמידי תואר שני ושלישי על הישגים לימודיים יוצאי דופן וכן בגין תרומה מיוחדת לביה"ס:  5 מלגות לתלמידי תואר שלישי, 12 מלגות לתלמידי תואר שני ו-6 מלגות לתלמידי תואר ראשון. בתואר הראשון  תלמידה אחת, נעה זנד מתוכנית התואר הכפול בהנדסה מכנית ובמדעי כדור הארץ עם הדגש בלימודי סביבה זכתה במלגה על עשייה חברתית: הירתמות והתנדבות לסייע לסטודנטים ולסטודנטיות שבמילואים ונעדרים בשל כך משיעורים  ו 5 מלגות האחרות הוענקו לתלמידים ולתלמידות בתוכנית המצטיינים בחוג לגאוגרפיה וסביבת האדם. אנו גאים בכך ששניים מהזוכים.ות הן תלמיד ותלמידה בינלאומיים.

מלגה מיוחדת על הצטיינות בהוראה הוענקה לתלמיד תואר שני, עומרי עדי  שתרגל במהלך השנה הנוכחית ב3 קורסים ובנוסף העניק תגבור קבוצתי ופרטני לתלמידי התואר הראשון . עומרי השתדל להיות זמין לשאלות התלמידים.ות למרות שגם הוא גויס למילואים במהלך הסמסטר.

כמידי שנה הוענקו גם מלגות ייעודיות לזכרם של אנשי סגל, עובדים ותלמידים שנפטרו ומשפחותיהם תורמות כל שנה מלגות להנצחת זכר יקיריהם:

לזכרם:

• מלגה ע"ש פרופ' אריה ביתן ז"ל

• מלגה ע"ש פרופ' עקיבא בר-נון ז"ל

• מלגה ע"ש ד"ר רפי כצמן ז"ל

• מלגה ע"ש פרופ' דן לבנטל ז"ל

• מלגות ע"ש אדה ושלמה זלמן ניימן ז"ל

• מלגה ע"ש ד"ר רנה סמואלס -עופרן ז"ל

• מלגה ע"ש אפרת פומפס ז"ל

אנו אסירי תודה לתורמים ולתורמות על תרומתם הנדיבה המאפשרת לנו להביע את הערכתנו לתלמידות ולתלמידים המצטיינים בבית הספר.

ההערכה שאנו מביעים כלפי המצטיינים היא כפולה ומכופלת השנה: גם כשהראש והלב נמצאים בעזה, היכולת למקד את החשיבה, לפתור משוואות, לארגן נתונים – היא היא חלק מגדולתו של האדם, והיא סיבה חשובה לאופטימיות, גם אם אדמתנו בוערת.

ברכות לכל מקבלי המלגות- עלו והצליחו!