עונת לימודי הקיץ

עודכן: 29.09.2014

עונת לימודי הקיץ מתקיימת בדר"כ בפקולטה במסגרת בית הספר למדעי המתמטיקה והיא שקולה לסמסטר לימודים רגיל. הקורסים הם שווי ערך לקורסים הניתנים במסגרת שנת הלימודים. פתיחתם של קורסים במסגרת לימודים זו מותנית במספר מינימלי של נרשמים. שכר הלימוד בלימודי הקיץ יהיה גבוה יותר (פרטים נוספים ראה בחוברת שכר לימוד).

רישום

מועדי הרישום לתלמידים חדשים, המעוניינים להתחיל לימודיהם בפקולטה בעונת לימודי הקיץ, מתפרסמים בעיתונות ובאתר הבית באינטרנט. תלמידים מן המניין לא יכולים להתחיל את לימודיהם בעונת לימודי הקיץ.

הליכי הרישום לתלמידים ממשיכים, יתפרסמו במהלך סמסטר ב' באתר הפקולטה.

ההשתתפות בקורסים של עונת לימודי הקיץ, מותנית ברישום מסודר לקורסים.

תכנית הלימודים בעונת לימודי הקיץ כוללת חלק מקורסי שנה א' וחלק מהקורסים של שנים ב' ו- ג' בבתי הספר למדעי המחשב ולמדעי המתמטיקה. פירוט רשימת הקורסים מתפרסם במהלך סמסטר ב'. התכנית מתאימה גם לתלמידי המסלול המשולב מתמטיקה-פיזיקה; לתלמידי פיזיקה-חוג ראשי - מתמטיקה-חוג משני, לכל תלמידי התכנית הדו-חוגית עם מדעי המחשב ו/או מתמטיקה ו/או סטטיסטיקה וחקר ביצועים.

יתרונות עונת לימודי הקיץ

1. מאפשר לימודים חלקיים בשנה א'  כאשר יש אפשרות להשלמת פיגורים בלימודים בעונת לימודי הקיץ.
  2. מאפשר להקל על העומס שבתקופת הלימודים לתואר.

תלמידים שלמדו בעונת לימודי הקיץ, יוכלו להמשיך את לימודיהם בתחילת שנת הלימודים העוקבת, בהתאם לתקנות תנאי המעבר.