טקס הענקת מלגות הצטיינות של בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ ע"ש פורטר, לשנה"ל תשפ"ג

הטקס התקיים ב-11 ביוני 2023

Image: Freepik.com

ביום ראשון בתאריך 11.6.2023 התקיים טקס הענקת מלגות הצטיינות של בית הספר לסביבה ולמדעי כדור הארץ על שם פורטר, לשנה"ל תשפ"ג.

הזמנה לטקס >

המפגש התקיים באופן היברדי: פיסי באולם מלמד וגם מקוון באמצעות תוכנת ה-ZOOM. היה זה מפגש חגיגי של סגל החוג, העובדים, התלמידים הזוכים במלגות וכן בני משפחות התורמים , חלקם באו וחלקם נכחו באמצעות צפייה מרחוק.

השנה הוענקו 32 מלגות הצטיינות לתלמידי תואר שני ושלישי על הישגים לימודיים יוצאי דופן וכן בגין תרומה מיוחדת לביה"ס:  9 מלגות לתלמידי תואר שלישי, 12 מלגות לתלמידי תואר שני ו-11 מלגות לתלמידי תואר ראשון: תלמידה אחת בתכנית המצטיינים בחוג לגאופיזיקה ו 10תלמידים בתכנית המצטיינים בחוג לגאוגרפיה וסביבת האדם. אחד מהתלמידים המצטיינים הוא תלמיד בינלאומי הלומד לדוקטורט בחוג לגאופיזיקה בהנחיית פרופ' נילי הרניק. .

מלגה מיוחדת על הצטיינות בהוראה הוענקה לתלמיד גלעד שרייבשטיין שתרגל שלושה קורסים בחוג לגאופיזיקה: מכניקת הרצף זורמים, מבוא לאנליזה נומרית והמעבדה במדעי כדור הארץ. גלעד צוין לשבח על ידי הסטודנטים בסקרי ההוראה של אותם קורסים .

כמידי שנה הוענקו גם מלגות ייעודיות לזכרם של אנשי סגל, עובדים ותלמידים שנפטרו ומשפחותיהם תורמות כל שנה מלגות להנצחת זכר יקיריהם:

לזכרם:

• מלגה ע"ש פרופ' אריה ביתן ז"ל

• מלגה ע"ש פרופ'  עקיבא בר-נון ז"ל

• מלגה ע"ש ד"ר רפי כצמן ז"ל

• מלגה ע"ש פרופ' דן לבנטל ז"ל

• מלגות ע"ש אדה ושלמה זלמן ניימן ז"ל

• מלגה ע"ש ד"ר רנה סמואלס -עופרן ז"ל

• מלגה ע"ש אפרת פומפס ז"ל

אנו אסירי תודה לתורמים על תרומתם הנדיבה המאפשרת לנו להביע את הערכתנו לתלמידים המצטיינים בבית הספר.

ברכות לכל התלמידים המצטיינים מקבלי המלגות- עלו והצליחו!