קבלו את חברי הסגל החדשים ד"ר אייל רונן, ד"ר רני הוד וד"ר יאיר כרמון

ברכות חמות לחברי הסגל החדשים

ברכות לחברי הסגל החדשים ד"ר אייל רונן, ד"ר רני הוד וד"ר יאיר כרמון

ד"ר אייל רונן הצטרף אלינו בקיץ לסגל בית הספר. אייל הגיע אלינו אחרי מחקר בתר-דוקטורט (פוסטדוק) באוניברסיטה הקתולית של לוון, בבלגיה, ואצלנו בבית הספר, ואחרי דוקטורט במדעי המחשב במכון וייצמן בהנחיית פרופ' עדי שמיר.
התואר הראשון של אייל, בהנדסת חשמל ובפיזיקה, הוא מהטכניון, והתואר השני, בהנדסת חשמל, הוא מאוניברסיטת תל-אביב.
תחום המחקר של אייל הוא אבטחת מידע וקריפטוגרפיה מעשית. אייל מתעניין בתכנון וניתוח מימושים בחומרה ותוכנה של אבני בניין ופרוטוקולים קריפטוגרפיים. הוא עוסק בזליגת מידע דרך ערוצים שלא תוכננו להעביר מידע (side channels),
בבטיחות של פרוטוקולים נפוצים כגון TLS ו-WPA3, בקריפטואנליזה של פרימיטיבים נפוצים כגון AES, באבטחה של האינטרנט של הדברים, ועוד.
אייל גם תרם בחודשים האחרונים תרומה משמעותית לפיתוח אפליקציות "המגן" שנועדו לקטיעת שרשראות הדבקה בקורונה תוך שמירה על פרטיות, אפליקציות שלצערנו לא הפכו לפופולריות בישראל.

ברוך הבא אייל!

ד"ר רני הוד הצטרף פורמלית לבית הספר במסלול הוראה בסתיו, אבל בפועל הוא מלמד אצלנו קורסים כבר כ-4 שנים. רני למד את התואר הראשון, השני, והשלישי בבית הספר (התואר הראשון הוא דו-חוגי עם מתימטיקה).

את התארים השני והשלישי עשה בהנחיית פרופ' נגה אלון. רני כיהן כפרופסור חבר אורח במכון הטכנולוגי של ג'ורג'יה בארה"ב, וכמשתלם בתר-דוקטורט (פוסטדוק) באוניברסיטת הארוורד ובאוניברסיטת בר אילן.

לרני ניסיון עשיר ומגוון בהוראה. הוא לימד את הקורסים "אלגוריתמים", "מבנה מחשבים", "מתימטיקה בדידה", "סיבוכיות", "מבוא למדעי המחשב", ועוד.

תחום המחקר של רני הוא קומבינטוריקה.

ברוך הבא (בעצם ברוך הנמצא) רני!

ד"ר יאיר כרמון הצטרף לבית הספר בספטמבר. יאיר סיים בקיץ דוקטורט בהנדסת חשמל בהנחיית ג'ון דוצ'י (John Duchi) ואהרון סידפורד (Aaron Sidford) באוניברסיטת סטנפורד.

התואר הראשון של יאיר, בהנדסת חשמל ובפיזיקה, וגם התואר השני, בהנדסת חשמל, הם מהטכניון.

תחום המחקר של יאיר הוא אופטימיזציה ולמידת מכונה, עם דגש על ניתוח אלגוריתמים וחקר של מגבלות בסיסיות על יעילות חישובית וסטטיסטית

ברוך הבא יאיר!