תכנית הלימודים לתואר "מוסמך אוניברסיטה" בלימודי הסביבה - מסלול היבטים סביבתיים של משאבי מים

עודכן: 22.08.2019

על התלמידים להתעדכן בהנחיות ובנהלים שנמצאים בידיעון.

עד אמצע המאה ה 21 צפויים להיות על פני כדור הארץ למעלה מ 2 מיליארד בני אדם שיחסרו אספקה קבועה ומובטחת של מי שתיה העומדים בתקן הבריאות הבינלאומי. תחום המים ממשיך  להעסיק מהנדסים, ביולוגים, מתכננים, כלכלנים, משפטנים ועוד, ומהווה תנאי סף לפיתוח בר קיימא, ייצור מזון תקין, ביטחון אזורי ויחסים גיאו-אסטרטגיים בין אוכלוסיות ובין מדינות.

היצע הקורסים במסלול, המיועד למי שמעוניינים בהעמקת ידע בנושאי מים הן כחלק מהתפתחותם המקצועית והן כהכנה לקראת המשך מחקר.

בוגרי המסלול יהיו בעלי כישורים שיאפשרו להם להתמודד על תפקידי תכנון, ניהול והערכה במערכות ניהול מים בתעשייה ובמגזר הציבורי בארץ ובעולם.