תוכנית לימודים לתואר "מוסמך אוניברסיטה" בסטטיסטיקה - מסלול לימודים בסטטיסטיקה והסתברות

עודכן: 18.08.2020

התוכנית מכשירה תלמידים לעסוק בהיבטים התיאורטיים של תורת ההסתברות והסטטיסטיקה.

קורסי השלמה

במידת הצורך יידרש התלמיד להשלים את הקורסים הבאים (או קורסים אחרים באישור היועץ) מתוכנית התואר "בוגר אוניברסיטה" של החוג לסטטיסטיקה: 'הסתברות למדעים', 'תיאוריה סטטיסטית', 'מבוא לתהליכים סטוכסטיים' *.

התלמיד יידרש להשתתף בקורס 'פונקציות ממשיות' *, אם לא למד קורס זה במהלך לימודיו הקודמים.

* קורסים אלה ישוקללו כ-2 ש"ס.

תוכנית לימודים לתואר "מוסמך אוניברסיטה" בסטטיסטיקה (מסלול לימודים בסטטיסטיקה והסתברות)

לא כל קורס בחירה או סמינר יילמד בכל שנה. יש לבדוק במערכת השעות לגבי הקורסים והסמינרים המתקיימים השנה.

קורסי חובה

מס' הקורס

שם הקורס

ש'