תכנית לימודים דו-חוגית במתמטיקה שימושית וסטטיסטיקה להייטק

עודכן: 08.08.2018

(שעות לימוד: 132-130) *

קורסים, שעות ודרישות קדם:

תוכנית לימודים זו  שמה דגש על  השכלה מתמטית וסטטיסטית שרלוונטית לתעשייה ולהייטק. תכנית זו מקנה לסטודנטים השכלה מתמטית וסטטיסטית נרחבת תוך מתן דגש על היבטיה היישומיים והחישוביים, הנדרשים לפתרון בעיות מדעיות בתעשייה ובמחקר. בעיות אלו מתאפיינות ברב תחומיות ופתרונן משלב לעיתים קרובות תיאוריה מתמטית ותיאוריה סטטיסטית יחד עם כלים חישוביים וסטטיסטיים. על כן, תכנית הלימוד בתכנית מאפשרת לסטודנטים לקבל בסיס מתמטי וסטטיסטי רחב יחד עם הרקע הנדרש בתכנות ובמתמטיקה חישובית. עם זאת התוכנית בנויה כך שכל סטודנט יוכל להעמיק בתחומים המעניינים אותו.

שם התואר שיוענק הוא "בוגר אוניברסיטה במתמטיקה ובסטטיסטיקה וחקר ביצועים". בגיליון הציונים יצוין שמדובר במסלול דו-חוגי במתמטיקה שימושית וסטטיסטיקה להיי-טק.

מספר המקומות בתכנית זו מוגבל.

לרשימת הקורסים, השעות ודרישות הקדם >

* על שעות אלה יש להוסיף קורסי העשרה בהיקף של 6 ש"ס במסגרת "כלים שלובים".