תכנית לימודים לתואר "מוסמך אוניברסיטה" בביוסטטיסטיקה

עודכן: 07.08.2018

מסלול לימודים זה מוביל לתואר המוענק במשותף על ידי הפקולטה למדעים מדויקים והפקולטה לרפואה. מטרת מסלול הלימודים החדש היא להכשיר תלמידים לפעול כשותפים סטטיסטיים בחקר הרפואי והביולוגי. התכנית תכלול ליבה של קורסים בסטטיסטיקה יחד עם קורסים באפידמיולוגיה, מדעי החיים והרפואה, בהיקף של 30 ש"ס (נוסף על ההשלמות).

קורסים בהיקף של לפחות 10 ש"ס יהיו מהפקולטה לרפואה, כולל שני קורסי החובה, ולפחות 18 ש"ס (חובה+בחירה) מהחוג לסטטיסטיקה וחקר ביצועים, כולל 2 קורסי בחירה לפחות המיועדים לתלמידי תואר מוסמך בחוג. הצורך בהשלמות יקבע בהתאם ללמודים הקודמים, ברקע המתמטי ו/או בקורסי יסוד במדעי הרפואה. חלק מקורסי החובה ניתנים במסגרת לימודי התואר "בוגר אוניברסיטה" בסטטיסטיקה. עבור קורסים אלו, התלמידים יקבלו זיכוי חלקי במניין 30 הש"ס הדרוש לתואר. תלמיד שלמד קורסים אלו במהלך התואר בוגר יוכל למלא את השעות החסרות מתוך שיעורי הבחירה.

השתתפות בקורסים מלימודי תואר בוגר תותר בהיקף שלא יעלה על 25% מתכנית הלימודים לתואר השני.

קורסי השלמה

במידת הצורך יידרש התלמיד להשלים מספר קורסים וזאת על פי החלטת היועץ.

לרשימת הקורסים, השעות ודרישות הקדם >