חדש: מדעי המוח והמידע- תכנית לימודים חד-חוגית בסטטיסטיקה וחקר ביצועים עם חטיבה במדעי המוח

עודכן: 09.01.2019

(שעות לימוד: 127 ש"ס) *

קורסים, שעות ודרישות קדם:

תוכנית זו מתמקדת בלימודי סטטיסטיקה וחקר ביצועים עם חטיבה במדעי המוח. התלמידים ירכשו את הכלים המתימטיים והסטטיסטיים המשמשים את הסטטיסטיקאים, תוך מתן דגש על שיטות סטטיסטיות הנחוצות במיוחד למדעי המוח. התכנית תכשיר את התלמידים כסטטיסטיקאים לכל דבר, ובנוסף לכך התכנית תקנה לתלמידים בסיס חזק בתחום מדעי המוח, וזאת בכדי לאפשר להם להשתלב בלימודי המשך בתחום. כמו כן, התוכנית תחשוף את התלמידים לתכנים מעולם של מדעי המוח במטרה לגרות אותם אקדמית, מתוך תקוה שישתלבו בתחום וישלבו במחקרם חשיבה סטטיסטית ושיטות מתקדמות בסטטיסטיקה וחקר ביצועים. תלמידי התוכנית יוכלו להמשיך ללמוד לתארים מתקדמים בסטטיסטיקה וחקר ביצועים ובמדעי המוח, ללא צורך בהשלמות.

לרשימת הקורסים, השעות ודרישות הקדם >

* על שעות אלה יש להוסיף קורסי העשרה בהיקף של 4 ש"ס במסגרת "כלים שלובים".