ברכות לדוקטורנטית נעה גילת מבית הספר לכימיה על זכייתה בפרס מכון ג'רסי אליאס לאונקולוגיה על עבודתה בנושא אבחון מחלת הסרטן

נעה גילת היא דוקטורנטית בקבוצתו של פרופ' יובל אבנשטיין מהמחלקה לכימיה פיזיקלית

נעה הגישה תקציר מצטיין בכנס סטודנטים שעוסקים בחקר הסרטן מטעם מכון ג'רסי אליאס לאונקולוגיה הפועל בפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א. מתוך 30 תקצירים שהוגשו, ועדת הכנס בחרה 10 תקצירים מצטיינים להצגה בפני הקהל. עבודתה של נועה עוסקת בהדמיה פלואורסצנטית של מולקולות יחידות לזיהוי שינויים כימיים במולקולות DNA בודדות, שהודות לה ניתן להגיע לאבחון מדויק של סרטן במעי הגס ובכלי הדם.

העבודה פורסמה לאחרונה בכתב העת Clinical Epigenetics >