בצער רב אנו מודיעים על פטירתו של פרופ' משה גבעוני ז"ל

משה גבעוני מהחוג לגאוגרפיה וסביבת האדם

בצער רב אנו מודיעים על פטירתו של פרופ' משה גבעוני ז"ל
פרופ' גבעוני ז"ל - 2019-1970

פרופ' משה גבעוני, בוגר תואר ראשון בחוג, הצטרף לסגל כמרצה בכיר לפני כ-10 שנים, לאחר ארבע שנים באוניברסיטת אוקספורד ושנתיים של פוסט דוקטורט במחלקה לכלכלה מרחבית ב-Amsterdam University Free כעמית מארי קירי.

פרופ' גבעוני התמחה בתחום התחבורה והניידות, עם דגש על מדיניות וכלכלת תחבורה והיבטיה הסביבתיים.

עם הגעתו לחוג, הקים את היחידה למחקר תחבורה ובשנותיו האקדמיות הפך למומחה בעל שם בתחום חקר התחבורה בארץ ובעולם. בחוג הפך לאחד מעמודי התווך; יזם וארגן פעולות חשובות כמידעון החוג ותכניות לימודים ופעל בנמרצות, בתנופה ובחזון כדי להקנות ידע, להכשיר סטודנטים ולקדם מחקרים הקשורים לסביבה בה אנו חיים.

מעל הכל, נזכור את משה כאיש נעים הליכות, חבר יקר, עם חיוך תמידי ורוגע, אדם שתרם מזמנו וממרצו לסטודנטים, לחברי סגל ולחוג בכלל.

לכתו היא אבדה גדולה, קשה וכואבת לחוג.

אנו מחבקים את המשפחה, וכואבים איתה את לכתו של איש יקר ומיוחד.