מקבץ לימודים בהוראת מתמטיקה מבית הספר לחינוך לתלמידי תואר "בוגר אוניברסיטה" במתמטיקה, סטטיסטיקה וחקר ביצועים

עודכן: 24.09.2017

קורסים, שעות ודרישות קדם:

החוג לחינוך מתמטי, מדעי וטכנולוגי בבית הספר לחינוך מציע לתלמידי תואר "בוגר אוניברסיטה" במתמטיקה, בסטטיסטיקה ובחקר ביצועים מקבץ לימודים מתוך "תעודת הוראה במתמטיקה".

בהסתמך על כלל הקורסים שילמדו מתוך המקבץ, יוכל התלמיד לקבל פטור בהיקף עד 12 ש"ס מלימודי תעודת הוראה במתמטיקה.

התלמידים המעוניינים יוכלו ללמוד במסגרת קורסי הבחירה הכלליים חלק מהקורסים במקבץ המפורט בהמשך בתנאי שישלימו את מכסת השעות הנדרשת בקורסי החובה וקורסי הבחירה במתמטיקה לפי המגמה בה למדו, כפי שמפורט בתכנית ובקורסי כלים שלובים.

קיימת גם אפשרות ללמוד קורסים הנכללים במקבץ מעבר לקורסים הנדרשים לקראת התואר "בוגר אוניברסיטה" במתמטיקה, סטטיסטיקה וחקר ביצועים. במסגרת זאת יחשבו קורסים אלה כקורסים עודפים.

לפרטים נוספים ניתן לפנות:

1. פרופ' דינה תירוש  dina@post.tau.ac.il

2. פרופ' פסיה צמיר  pessia@post.tau.ac.il