תוכנית לעידוד מצוינות ומחקר בתואר ראשון בבית הספר למדעי המחשב

עודכן: 09.08.2020

בביה"ס למדעי המחשב קיימת תוכנית לעידוד מצוינות ומחקר בתואר ראשון. ההצטרפות לתוכנית היא בתום שנה א' ומתבססת על ההישגים בשנה זו. תוכנית זו מיועדת לסטודנטים מצטיינים שמעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בתחום וללמוד על מחקר במדעי המחשב. הסטודנטים המשתתפים בתוכנית זוכים במלגה בגובה שכ"ל שנתי ובהטבות נוספות כגון אפשרות להשתתף בהתמחות קיץ באוניברסיטה או בתעשייה, העדפה בבידינג, ועוד. התוכנית מיועדת לסטודנטים שאינם עובדים יותר מיום אחד בשבוע.

תנאי קבלה ומעבר:

• הקבלה לתוכנית המצטיינים, בתום שנה א' ללימודים, נעשית ביוזמת ביה"ס על סמך ההישגים בשנה זו

• ההשתתפות בתוכנית בשנה ג' ללימודים (שנה שנייה בתוכנית) על סמך ההישגים בשנה ב'

• מועמדות סטודנטים, שלמדו שנה ראשונה במוסד אחר, תישקל