ברכות לפרופ' עמנואל פלד על זכייתו בפרס ראש מפא"ת לחשיבה יוצרת בתחום המחקר והפיתוח הביטחוני

פרופ' עמנואל פלד מבית הספר לכימיה

פרופסור עמנואל פלד מבית הספר לכימיה זכה בפרס מפא"ת לחשיבה יוצרת, המוענק לחוקרים מהאקדמיה ומגופים ביטחוניים, על פריצות דרך מחקריות התורמות תרומה מיוחדת למערכת הביטחון.

פרס ראש מפא"ת (המינהל לפיתוח אמצעי לחימה ותשתית טכנולוגית במשרד הביטחון) ע"ש יעקב תורן ז"ל, מוענק מדי שנה במטרה לעודד ולהביע הערכה מיוחדת לחשיבה מקורית ויוצרת בתחום המחקר והפיתוח הביטחוני.

פרופ' אמריטוס עמנואל פלד, מדען בעל שם עולמי בתחום תאי דלק ומצברים, היה נציג האקדמיה היחיד שזכה השנה בפרס.

לפרטים נוספים >