קורסי בטיחות

עודכן: 31.08.2015

תכנית הבטיחות הפקולטטית של התלמידים לתארים מתקדמים כוללת קורס בטיחות אינטרנטי וקורס עזרה ראשונה.  קורס עזרה ראשונה ניתן בד"כ בחודשים דצמבר-ינואר באחד מימי שישי. הודעות על מועדי הקורסים מתפרסמות בתחילת שנה"ל.

כלל תלמידי הפקולטה

כל תלמידי התואר השני והשלישי בפקולטה חייבים בהרצאת עזרה ראשונה פעם אחת בלבד בתואר, בשנה הראשונה של לימודי התואר.

מספר הקורס הוא: 0300.5001 (עזרה ראשונה).

תלמידים העוסקים במחקר תאורטי

תלמידים העוסקים במחקר תיאורטי יקבלו הדרכה אינטרנטית כל שנה (בהתאם לחוק) בנושא סיכוני חשמל ובטיחות אש.

מספר הקורס הוא: 0300.5000 (בטיחות וחשמל).

תלמידים העוסקים במחקר במעבדות ו/או מדריכים במעבדות

תלמידים העוסקים במחקר במעבדות ו/או מדריכים במעבדות יחוייבו בקורס בטיחות אינטרנטי כל שנה (בהתאם לחוק). תלמידים אלו יקבלו הדרכה בנושאים הבאים: סיכוני חשמל ובטיחות אש, טיפול בגליל גז וחומרים מסוכנים.

מספר הקורס הוא: 0300.5000 (בטיחות וחשמל).

לתלמידים העובדים עם לייזרים וקרינה תינתן הדרכה נוספת.

שימו לב !

1. על התלמיד לקבל ציון "עובר" בקורס הבטיחות האינטרנטי.

2. על התלמיד להיות נוכח בקורס "עזרה ראשונה" ולחתום בדף הנוכחות בעת המפגש.