תכנית לימודים דו-חוגית במדעי כדור הארץ וחוג מפקולטה אחרת

עודכן: 17.08.2017

(שעות לימוד: 91-90, שעות לשקלול 90-89) *

קורסים, שעות ודרישות קדם:
מטרת הלימודים ומבנה הלימודים

התכנית מיועדת להקנות לתלמידים ידע בסיסי בתחומי הגיאופיזיקה ומדעי האטמוספירה ומערכת השמש תוך הדגשת היישומים הנרחבים של תחומים אלה, בנוסף ללימודים בחוג מפקולטה אחרת בה מתקיימת תכנית דו-חוגית. ציוני הקורסים ישוקללו בכל חוג בנפרד ויינתנו שני ציוני גמר.

תכנית הלימודים כוללת קורסים בסיסיים במתמטיקה ובפיזיקה. על התלמידים בתכנית זו להתמקד בתחום אחד מבין שני תחומי המחקר של החוג: גיאופיזיקה; מדעי האטמוספירה.

תלמיד שיסיים לימודיו בתכנית זו וירצה להמשיך לתואר "מוסמך אוניברסיטה" יוכל לבחור בכל אחד משני החוגים של התואר "בוגר אוניברסיטה", אך ייתכן שיחויב בלימודי השלמה, בהתאם למסלול הלימודים שבו יבחר לתואר מוסמך.

רשימת הקורסים, השעות ודרישות הקדם >

על שעות אלה יש להוסיף 6 ש"ס במסגרת "כלים שלובים".