קורס קיץ במבוא לתורת הקבוצות

עודכן: 26.05.2021

להתחיל את הלימודים לפני תחילת הלימודים...

ביה"ס למדעי המתמטיקה ממליץ בחום  לסטודנטים החדשים שלו ללמוד את הקורס  מבוא לתורת הקבוצות  כבר בסמסטר קיץ. דבר זה מאפשר כניסה חלקה יותר ללימודי מתמטיקה ברמה אוניברסיטאית. כך, לסטודנטים שילמדו את "מבוא לתורת הקבוצות" בקיץ יהיה קורס אחד פחות ללמוד בסמסטר א'. בנוסף, סטודנטים אלו יתנסו כבר במהלך הקיץ בלימודי מתמטיקה ברמה אוניברסיטאית, ולכן יגיעו הרבה יותר מוכנים לקראת הקורסים חדו"א 1א' ואלגברה לינארית 1א'.

מתוך הכרה ביתרון של לימוד הקורס "מבוא לתורת הקבוצות" בקיץ שלפני תחילת הלימודים, האוניברסיטה החליטה להעניק מלגה של 20% משכר הלימוד בקיץ לתלמידים שעדיין אינם תלמידי תואר ראשון באוניברסיטה כך שעלות הקורס בקיץ תהיה 827 ₪ בלבד (במקום העלות הרגילה ע"ס 1031.5 ₪.)

שימו לב - הקורס מיועד רק לתלמידי בית הספר למדעי המתמטיקה שבתכנית הלימודים שלהם מחויבים לקורס מבוא לתורת הקבוצות.

מרצה הקורס: מר אייל קפלן,

בשלב זה עדיין לא ידוע אם הקורס יתנהל בזום או באופן פרונטלי, הדבר תלוי בהנחיות הממשלה.

במידה והוא יתנהל באופן פרונטלי, יהיה ניתן לראות את ההרצאות גם דרך הזום (באונליין ובאמצעות הקלטות ).

מועד הקורס:

סמסטר הקיץ ימשך בין התאריכים 11/7/21-3/9/21

הרצאות: ימים א' ו- ד' 10:00-12:00

תרגול:    יום ד' בשעות 13:00-15:00

מועד הבחינות:

•           מועד א  5.9       שעה 09:00
  •           מועד ב 8.10      שעה 09:00

רישום ותשלום לקורס:

שימו לב: ההרשמה לקורס זה מותנית בתשלום שכ"ל ושליחת קבלה על התשלום למייל:       Go2math@tauex.tau.ac.il

קישור לרישום

קישור לתשלום

תלמיד שמבקש לבטל את הרשמתו לקורס מתבקש להודיע בכתב לכתובת המייל עד שבועיים לפני מועד תחילת הקורס. לאחר מועד זה לא יהיה ניתן לבטל את הרישום והסטודנט יחויב במלוא התשלום.

למידע נוסף, ניתן לפנות לפזית דויטש-טורביץ בטל' 03-6409180 או במייל:  Go2math@tauex.tau.ac.il

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>