ביה"ס למדעי המחשב - תכנית לימודים דו-חוגית עם חוג נוסף מפקולטה אחרת

עודכן: 20.07.2014

קורסים, שעות ודרישות קדם

(80 ש"ס במדעי המחשב) *

תכנית זו מבוססת על ההערכה כי יש צורך בבוגרים בעלי ידע במדעי המחשב בצירוף עם תחום נוסף כלשהו. היא כוללת הכנה מתמטית, המבוססת בחלקה על קורסים מיוחדים, וקורסים במדעי המחשב כולל קורסי בחירה.

התכנית היא בהיקף של 80 ש"ס *  בחוג למדעי המחשב, מהן 25 ש"ס קורסים מתמטיים ו- 55 ש"ס קורסים במדעי המחשב. בנוסף על התלמיד להשתתף בתכנית לימודים מלאה בחוג אחד מפקולטה אחרת, המאפשרת תכנית כזו.

ציוני הקורסים בתכניות הלימודים הדו-חוגיות ישוקללו בכל חוג בנפרד: ציון גמר אחד במדעי המחשב, וציון גמר אחר בחוג הנוסף.

בתכנית הלימודים הדו-חוגית עם פקולטה אחרת ייתכן ולא ניתן יהיה לסיים לימודים תוך שלוש שנים בשל אילוצים של מערכת השעות ולוח בחינות המעבר.

* הוספת קורסים במסגרת "כלים שלובים" תלויה בחוג הנוסף. פרטים ראה באתר "כלים שלובים".