ביה"ס למדעי המתמטיקה - תכנית לימודים דו-חוגית בסטטיסטיקה וחקר ביצועים ובחוג נוסף מפקולטה אחרת

עודכן: 20.07.2014

קורסים, שעות ודרישות קדם

(66 ש"ס שעות לימוד, לשקלול 65 בסטטיסטיקה בלבד) *

תכנית זו עברה שינויים מהותיים. תינתן אפשרות להצטרף לתכנית זו גם לאחר שנת הלימודים הראשונה בחוגים כגון: כלכלה, ביולוגיה, פסיכולוגיה, ניהול וכד', וזאת תוך התאמה אישית של הכרה בקורסים המתמטיים והסטטיסטיים שנלמדו בחוג הנוסף.

תכנית זו מקנה לתלמיד המעוניין בחוג נוסף את הידע הבסיסי בסטטיסטיקה ובחקר ביצועים. התכנית בחוג לסטטיסטיקה וחקר ביצועים מורכבת מ- 57 ש"ס קורסי חובה ו- 9 ש"ס קורסי בחירה.

כמו כן על התלמיד להשתתף בתכנית לימודים מלאה בחוג אחד מפקולטה אחרת.

ציוני הקורסים בתכניות הלימודים הדו-חוגיות ישוקללו בכל חוג בנפרד לציון גמר אחד בסטטיסטיקה וחקר ביצועים, ולציון גמר אחר בחוג הנוסף.

בתכניות הלימודים הדו-חוגיות עם פקולטה אחרת יתכן ולא ניתן יהיה לסיים את הלימודים תוך שלוש שנים בשל אילוצי מערכת השעות ולוח בחינות המעבר.

הערה: תלמיד שילמד בתכנית דו-חוגי בסטטיסטיקה וחקר ביצועים ובביולוגיה ילמד רק 2 קורסי בחירה בסטטיסטיקה ובחקר ביצועים (במקום 3 קורסי בחירה). מכסת השעות לתואר בחוג לסטטיסטיקה תהא 63 ש"ס. על שעות אלה יש להוסיף קורסי העשרה- "כלים שלובים" בהיקף של 4 ש"ס.

* הוספת קורסי העשרה תלויה בחוג הנוסף. פרטים ראה אתר "כלים שלובים".