מצטייני בית הספר למדעי המתמטיקה - תשע"ז

עודכן: 09.08.2017

מצטייני תואר שלישי:

עדי גליקזם                                                                                                                                      

עדי למדה לתואר ראשון במדעי המחשב חוג מורחב. לתואר שני המשיכה במתמטיקה עיונית. כתבה עבודת גמר בהנחייתו של פרופ' יונתן אהרונסון בנושא:  "פעולות לא סינגולריות של חבורות". כעת עדי תלמידת תואר שלישי וכותבת עבודת דוקטור בהנחייתו של פרופ' מיכאל סודין. עבודתה עוסקת בתיאוריה ארגודית ואנליזה מורכבת. עדי סיימה לכתוב  מאמר בשיתוף עם המנחה שלה, פרופ' סודין, ד"ר לוגנוב ופרופ' לב בוחובסקי. עדי תלמידה מצטיינת, חרוצה, נחושה ולא חוששת להתמודד  עם בעיות קשות. פרט חשוב שאציין הוא שעדי היא נכדתו של נתן אליוסף, שהיה איש סגל, ממקימי בית הספר - יש דור המשך למתמטיקה - עדי ממשיכה את המסורת. עדי פריקית של ספורט יוגה, פילטיס וריצה.  בנוסף, מגדלת חמוס, העונה לשם סטיב, טורף חמוד שחי בכלוב וישן רוב הזמן.

 

אלון זילבורג                                                                                                                                     

אלון סיים תואר ראשון במתמטיקה שימושית באוניברסיטת בר אילן. המשיך לתואר שני באוניברסיטת תל אביב. כתב עבודת גמר בהנחייתו של פרופ' פיליפ רוזנאו וסיים בהצטיינות יתרה. הוא ממשיך לדוקטורט בהנחייתו של  פרופ' רוזנאו. אלון לא חושש להתמודד עם אתגרים מתמטיים. עבודתו עוסקת בתחום מדע לא לינארי, תופעות גלי נפיצה לא לינאריים, תחום מורכב מאוד, הדורש ידע מעמיק בענפים שונים של המתמטיקה. אלון מסיים את המחקר ונמצא בשלב כתיבת העבודה. אלון חוקר יוצא מן הכלל. חרוץ, עצמאי, בעל חשיבה יצירתית ויכולות מתמטיות גבוהות. חמישה מאמרים שלו פורסמו בכתבי עת נחשבים, שניים נשלחו לפרסום וכעת הוא בשלבי כתיבה של שני מאמרים נוספים. תחום התעניינות נוסף שלו הוא קריאת ספרי הסטוריה.

 

רן סניטקובסקי                                       

החל ללמוד במסגרת תוכנית בר אילן, במקביל ללימודיו בתיכון וסיים תואר ראשון במתמטיקה שימושית. תואר שני המשיך באוניברסיטת תל אביב בחוג לסטטיסטיקה וחקר ביצועים ועבר למסלול הישיר לדוקטורט. הוא כותב עבודת דוקטור בהנחייתו של פרופ' רפי חסין. עבודתו עוסקת בתחום "תורים רציונלים" – התנהגות אסטרטגית של מקבלי החלטות במערכת שמושפעת מעומסים. התקדמותו מאוד מרשימה. המוטיבציה למחקרו מגיעה ממערכות "רדיו קוגניטיבי" בהן הצרכנים יכולים לבחור בין המתנה בתור עד שיתפנה תדר ציבורי, לבין נסיונות "לחוש" תדרים פרטיים השייכים לבעלי רשיונות ואינם מתחזקים תור. רן כתב שני מאמרים בנושא שאחד מהם התקבל לכתב העת היוקרתי Queueing Systems: Theory & Applications. רן הוכיח במחקרו יכולת גבוהה לנהל מחקר עצמאי. רן מנגן בתזמורת האוניברסיטה על סקספון טנור. הוא גם רוקד סלסה, שם הכיר את אשתו לה נישא לפני שנה.

 

ינון ספינקה                                                                                                                      

ינון הוא בוגר תוכנית בר אילן ותוכנית המצטיינים ע"ש עדי לאוטמן. למד לתואר ראשון במסלול מתמטיקה פיסיקה, וסיים בהצטיינות יתרה. על לימודי התואר הראשון זכה בפרס הצטיינות בטקס זה בשנת 2009. ינון המשיך לתואר שני במתמטיקה עיונית. התעניינותו בהסתברות הכריעה לטובת המתמטיקה. הוא כתב עבודה בתחום "מודלים בפיסיקה סטטיסטית" בהנחייתו של פרופ' רון פלד ועל כך זכה בפרס הצטיינות בטקס זה ב-2013. היום ינון תלמיד תואר שלישי. כותב עבודת דוקטור בנושא "תופעות סדר ארוך טווח במודלים של פיסיקה סטטיסטית", בהנחייתו של פרופ' רון פלד. על לימודיו לתואר שלישי זכה במלגת רוטשילד ומלגת אדמס. ינון מתרגל בבית הספר את הקורס "הסתברות למתמטיקאים". מצנחי רחיפה הוא עיסוק נוסף של ינון - מאפשר לו לבחון את הדברים מגבוה.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>